Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

virtuaalihevonen

Varustekaappi • Tapahtuma-/kilpailukalenteri • Päiväkirja

 

Entrepreneur


 

It's not until you sit upon a horse that the world becomes clear.

 

Nimi Entrepreneur  "Emil" Rekisterinumero VH00-000-0000, #PKK0000
Rotu, sukupuoli trakehner, ori Koulutustaso  
Säkäkorkeus, väri 167cm, punaruunikko Painotuslaji esteratsastus
Syntymäaika 09/10/2017 FI Kasvattaja Verneri Vuorelaevm FI
Ikä M Layouts / raitatossu.net/mayflower(1 v. = 70 p.) Omistaja Lithe VRL-13819
Saavutukset - Kotitalli ?

 

 

He might embarrass me at times,
but he keeps me sane.
 

Ensikohtaamiseni Emilin kanssa tapahtui varsanäyttelyssä, joihin päätin mennä ollessani sukulaisilla vierailulla Suomessa. Hetken mieleeni juolahti epäilys siitä, oliko hyvä idea astua jalallaan sinne, kun olin jo edellisistä lämminverisistä ratsuistani luopunut, mutta päätin ottaa riskin puhtaan mielenkiinnon takia. Oli kulunut jo hyvän aikaa ja taisin jo käydä unten rajamailla, kun seuraava tamma ja varsa tuotiin kehälle. Muistan huokaisteni ääneen silmieni laskeutuessa Emiliin. Jokin säväytti minua tuon nuoren orivarsan liikkeissä, uteliaisuudessa, energisyydessä ja uskaliaisuudessa. Se kulki antaumuksella eteenpäin, tutkiskeli ympärillä olevaa maailmaa ja potki ilmaa hurmiossa. Siinä oli jotain villiä, jotain vapaata kuin mustangissa. Ja kun sitten kuulin, että tuo ruunikkovarsa oli myytävänä, otin vauhdilla yhteyttä kasvattajaan, Verneri Vuorelaan, joka selvästi kuuli puhelimen välityksellä kuinka palavaa intoa olin täynnä. Tämän hevosen minä halusin, enkä ollut ennen mitään niin paljoa halunnut. 

Monesti Emiliä on kutsuttu "heräteostokseksi", mutta voin vannoa, että tämä ori oli kaiken sen innostuksen ja ihastumisen väärti. Trakehnerorin kanssa jokainen päivä on erilainen. Ikinä et osaa kuvitellakaan, minkälaisia metkuja se on keksinyt varallesi. Emil on ollut minulla varsasta asti. Se tuntee minut parhaiten ja minä sen. Jos jotain, niin se jaksaa kiusata juuri minua, vaikka muille näyttääkin enkelimäisen puolensa. Se orissa onkin mahtavaa. Jos olet sen kanssa läheinen, saat pistää itsesi todelliseen likoon. Orin on tapana testailla ihmisten kanttia sekä temperamenttia kaikenlaisin keinoin, jotka parhaiten tällä hetkellä tunnen vain minä.

Suitsista ei oikein tykkää, pää hipoo kohti taivasta kuolaimia laittaessa. Satulasta ori ei kuitenkaan ole mitään mieltä.
Taluttaessa sitten steppailaan, pyöritään ja hyöritään, varpaat ovat koko ajan vaarassa, joten kannattaa tarkaillaorin jokaista liikettä. Tahallaanhan ruunikko ei halua ketään satuttaa, mutta välillä söhlätessään saattaa tuuppia tai työntää kumoon.

Hoitaessa arvaamaton, mutta hyvässä lykyssä voit harjata sitä vaikka tunnin eikä poika ole moksiskaan. Se seisoo ryhdikkäästi paikoillaan korvat pystyssä. Välillä ylpeilen jopan sillä, että Emil käyttäytyy kuin herrasmies – ehkä jopa omasta ansiostani. Kavioiden puhdistus sujuu myös luontevasti ja ori nostaa jalan yleensä kiltisti. Tylsistyessään tai ollessaan leikkisällä päällä homma voi koitua joskus vaikeammaksi, ja joskus se siis saattaa repiä jalkaa kädestä pois. Napakka komento saa kuitenkin tämän aisoihin, varsinkin jos se kuulee äänensävyssä, ettei nyt ole tultu leikkimään sen kanssa.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu. Sed arcu lectus auctor vitae, consectetuer et venenatis eget velit. Sed augue orci, lacinia eu tincidunt et eleifend nec lacus. Donec ultricies nisl ut felis, suspendisse potenti.

Lorem ipsum ligula ut hendrerit mollis, ipsum erat vehicula risus, eu suscipit sem libero nec erat. Aliquam erat volutpat. Sed congue augue vitae neque. Nulla consectetuer porttitor pede. Fusce purus morbi tortor magna condimentum vel, placerat id blandit sit amet tortor. Mauris sed libero. Suspendisse facilisis nulla in lacinia laoreet, lorem velit accumsan velit vel mattis libero nisl et sem. Proin interdum maecenas massa turpis sagittis in, interdum non lobortis vitae massa.

Integer cursus scelerisque lorem. Sed nec mauris id quam blandit consequat. Cras nibh mi hendrerit vitae, dapibus et aliquam et magna. Nulla vitae elit. Mauris consectetuer odio vitae augue.

 

quote quote quote

 

     
  Forsch Pamplemousseevm ii Forsch Wriggleyevm
ie Bellinievm
  Thowraevm ei Gustoevm
ee Zephyrevm
     

i. Forsch Pamplemousse text tetx text text tetx text text tetx text text tetx text text tetx text

i. Thowra text tetx text text tetx text text tetx text text tetx text text tetx text

 

 

 

 

 

 

 

 

Hevosen lineartit © alvijaEscyKaneemmy1320
Hevosen kuvien taustat © SweetLittleVampireCasablancaStudios
Hevosen tiedot & kuvan muokkaukset © Lithe VRL-13819

©2019 Elision - virtuaalisia yksäreitä - suntuubi.com